Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlíva ústřičná | 500 g |
brambory | 3 ks |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
majoránka | 1 lžička |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 4 stroužky |
masox | 1/2 kostky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl |
Postup: Jahody umyjeme, odstraníme stopky, dáme do větší mísy a rozmixujeme. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Na vál si dáme prosátou hladkou mouku, mletý cukr, rozkrájené máslo, mleté... zobrazit recept
Postup: Kotlety omyjeme a osušíme. Rozklepeme, osolíme a opepříme. Po stranách... zobrazit recept
Postup: Suroviny:kysané zelí - cca dvě větší hrstěbrambory - cca 3 velké, jinak... zobrazit recept
Postup: Kysané červené zelí necháme okapat. V rendlíku na sádle osmažíme nadrobno... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...